1 august 2010

Dilema de la miezul nopții...

De ce oare urmașele Evei au un „dar” de a mă perturba până și ultima oază ce abundă de masculinitate pură ? Am fost sunat de vreo patru ori în ultima jumătate de oră, și de la fiecare apelantă am auzit câte o invitație în fel de fel de locuri. Sunt măgulit dar în același timp deranjat de acest fapt. Bizar. Mă bucur că nu am rămas acasă...

6 comentarii:

  1. Probabil esti un burlac mult ravnit de femeile din jurul tau!
    Oricum ar fi mi se pare foarte aiurea pentru o femeie, sa suni tu si sa faci invitatii unui barbat. Poate oi fi eu de moda veche.....

    RăspundețiȘtergere
  2. ce noroc pe tine cu goddessa asta (si de moda veche)- iti mai alina din angoase! ma ia mila de tine! apropo! eu am avut rover, acuma am o toyota corolla si un suzuki sx4. al meu si acu suspina nostalgic dupa rover.
    imi place blogu tau, doar daca isi da cu parerea goddessssa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Goddess: Burlac sunt cu siguranță, râvnit...asta nu știu cine o poate decide. Cu siguranță nu subsemnatul.
    Anonim: Nu trebuie să-ți fie milă, și sper să-ți mai dai cu părerea chiar dacă nu este Goddess prin preajmă. Doar ești femeie în toată puterea cuvântului;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ti-am citit blogul ascultand-o pe Joan Osborne. Relaxant, intr-o seara sufocanta de august. Nu-mi pun problema autenticitatii personajului. I-ar strica tot farmecul! Mi-a placut:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Îți mulțumesc pentru lectură, și nu pot decât să mă bucur că ți-am destins ziua.
    P.S. Subsemnatul este la fel de veritabil precum legea gravitației.

    RăspundețiȘtergere